день ангела привітання листівка День Петра і Павла листівки

З іменинами Петра: прикольні привітання та листівки з Днем ангела

Сейчас читают: 779
hochu.ua

12 липня — свято Петра і Павла, а це означає, що власники цих двох популярних імен сьогодні відзначають День ангела. Не пропускайте оновлення в нашому розділі "Свята", адже там з'являтиметься багато цікавих матеріалів на цю тему, а зараз ми пропонуємо вашій увазі прикольні привітання з Днем Петра у віршах і в прозі, а також листівки з іменинами.Нагадаємо, що чоловіче ім'я Петро має грецьке коріння і походить від імені Петрос, що означає "камінь, скеля".

Чоловіки з цим ім'ям зазвичай дуже сильні, мужні, зі стрижнем і міцним характером. Уже з дитинства вони самі приймають рішення і не бояться відповідальності.Це той випадок, коли можна не боятися пропустити іменини Петра, адже День ангела у них багато разів на рік.

Читати також Місяць народження вирішує все: хто насправді ваша споріднена душа? Іменини Петра 2023 року за церковним календарем святкують: Вибирайте гарне привітання з іменинами Петра і обдаруйте винуватців торжества своєю увагою.*** З іменинами тебе, Петре, вітаю, Довгого й щасливого життя бажаю, Нехай буде прихильною до тебе доля, Нехай день сьогоднішній буде краще, ніж учора.

Нехай добрий ангел тебе від бід оберігає, Нехай негоди повз пролітають, Нехай всі бажання реальністю стануть, Всіх благ тобі, достатку і тепла.*** Вітаємо Петра ми щиро!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA