Бельгія Швейцарія місто Львів Нео Бельгія Швейцарія місто Львів

Ювелірна компанія Il Cammeo відкрила новий бутик у Львові

Сейчас читают: 817
vogue.ua

Кажуть, доля усміхається сміливим. Саме таке твердження стало життєвим кредо СЕО мережі ювелірних бутиків Il Cammeo Ірини Омельченко.

З початку війни в Україні команда компанії не лише продовжувала працювати, підтримуючи економіку країни та надаючи робочі місця, а і виконала усі персональні замовлення й представила українським клієнтам нові колекції.

Більш того, нещодавно, ювелірна мережа відкрила новий бутік Il Cammeo у самому серці Львова, розширивши свою географію. Місце для нового бутика було обрано не випадково, адже сьогодні Львів став ледве не другою столицею та місцем, де знайшли новий дім тисячі українців із інших областей.

Тож життя у місті кипить і надихає українців бути сильними та досягати успіху попри складні обставини. Витриманий у вже знайомому стилі, інтер’єр бутика Il Cammeo відсилає думками до яскравої Італії, звідки родом бренди, що офіційно представлені в мережі: Pomellato, Pasquale Bruni, Chantecler, Garavelli, Recarlo та багато інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA