Donna Karan Англія burberry Donna Karan Англія

Деніел Лі — новий креативний директор Burberry

Сейчас читают: 335
vogue.ua

Деніел Лі замінить Рікардо Тіші на посаді головного креативного директора Burberry. Про це повідомляє WWD. Представники Burberry заявили, що Деніел Лі офіційно приєднається до команди бренду 3 жовтня.

Він працюватиме в штаб-квартирі Burberry та відповідатиме за всі колекції Burberry. Свою дебютну колекцію новий креативний директор представить на Тижні моди в Лондоні в лютому 2023 року. «Деніел — винятковий талант, який має унікальне розуміння сучасного споживача предметів розкоші та великий комерційний успіх, і його призначення підсилює наші амбіції щодо Burberry.

Я радий тісній співпраці з ним, і я впевнений, що він матиме той вплив, якого ми прагнемо на цьому наступному етапі, за підтримки наших талановитих і досвідчених команд», — сказав Джонатан Акеройд, генеральний директор Burberry.

Своєю чергою, Деніел Лі сказав, що разом із командою Burberry він «напише наступну захопливу главу для легендарного британського бренду» і продовжить роботу Рікардо Тіші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA