Неля Шовкопляс Украина люди Неля Шовкопляс Украина

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс приміряли екологічні шуби з коноплі

Сейчас читают: 329
liza.ua

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс в ранковому прямому ефірі відкрили щорічну найпрестижнішу премію у галузі моди Best Fashion Awards і нагородили еко-дизайнерку.«Під час виробництва тканини з коноплі витрачається на 95 відсотків менше води, ніж у процесі роботи з бавовною.

Дуже важливо, аби в одязі та у вашому домі стало більше рослинного», — розповіла еко-дизайнерка Оксана Дево.Новина про перемогу для Оксани стала справжньою несподіванкою — ведучі й Ірина Данилевська тримали інтригу до останнього.

Дизайнерка ж була впевнена в тому, що її запросили у студію поговорити про свідоме споживання та екологію. Здивуванню Оксани не було меж, коли їй вручили статуетку та привітали з перемогою.«Премія Best Fashion Awards і Cruelty-free fashion — не про світські заходи і гламури.

Це про те, що життя триває. Люди придумують, створюють нове з «чогось», а не з «когось», і перемагають», — сказав ведучий Єгор Гордєєв.Засновниця Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська закликала глядачів бути більш

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA