Нео

Графіті – яскравий принт, який варто додати до свого гардеробу

Сейчас читают: 140
vogue.ua

Натхненні міським мистецтвом і вуличним одягом, цього літа графіті-принти здатні враз прикрасити будь-який образ. Жакети, штани, сукні, спідниці та джинси, ніби розмальовані від руки, мають свіжий та креативний вигляд.

Vogue. ua зібрав найяскравіші образи з графіті-принтами і зʼясував, як носити їх цього сезону. Ця бунтарська форма мистецтва, що знайшла своє відображення у абстрактних принтах, розташованих на футболках, куртках і спідницях, віддає шану індивідуалізму.

Графіті-принти вдалі і тим, що не потребують додаткового стилістичного обігрування. Так, особливу увагу варто звернути на деконструйовані й асиметричні моделі, як, наприклад, у колекції Junya Watanabe та резортній лінійці Givenchy.

Залишити фокус саме на незвичних візерунках допоможуть давно знайомі аксесуари: армійські чоботи та сумки з ланцюгом. Для перших прохолодних днів ідеально пасуватимуть байкерські куртки, як у Vetements, або тренчі-дощовики, як у Roksanda.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA