ONUKA новини діти знаменитостей

ONUKA замилувала соцмережі рідкісними сімейними кадрами з донькою та сином (ФОТО)

Сейчас читают: 666
hochu.ua

Фронтвумен українського гурту ONUKA Ната Жижченко хоч і приховувала до останнього новини про свою вагітність, після народження дитини артистка не стала ховати її від публіки.

Так, через місяць після пологів співачка засвітила обличчя маленької доньки та вперше за довгий час показала, як підріс її старший син.Цього літа, 1 червня, Ната Жижченко та Євген Філатов вдруге стали батьками.

У зіркового подружжя народилася донька Ліна, про очікування якої знаменитості не розповідали аж до її появи. Утім, ONUKA виявилася не забобонною, тож одразу почала показувати малечу фанатам, не прикриваючи її обличчя і не відвертаючи новонароджену від камери.

Читати також Тимур Мірошниченко зворушив історією вибору імені для усиновленого малюка (ВІДЕО) Фото: instagram.com/onukaofficialТак, на своїй сторінці в Instagram Ната Жижченко показала рідкісні кадри своїх дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA