весілля новини шоубізнес

Олена-Христина Лебідь вийшла заміж за депутата: ведуча зробила неоднозначний натяк (ФОТО)

Сейчас читают: 109
hochu.ua

Українська телеведуча Олена-Христина Лебідь, яка здивувала схожістю зі своєю мамою, натякнула на новий етап у своїх романтичних стосунках.

Зірка "Аферистів в сітях" опублікувала знімок, після якого шанувальники запідозрили, що вона вийшла заміж за Павла Розенка. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Так, на своїй сторінці в Instagram Олена-Христина Лебідь поділилася новим спільним знімком з колишнім Міністром соціальної політики України та віце-президентом Товариства Червоного Хреста України Павлом Розенком.

Пара вже давно перебуває у стосунках, проте одружуватися весь цей час не поспішала. Проте зараз підписники ведучої запідозрили, що вона нарешті вийшла заміж.

Читати також Колишня Маска вийде заміж за відомого актора. Бізнесмен прокоментував радісну подію Причиною таких здогадок стало те, що на кадрі Олена-Христина і Павло позують на тлі весільної арки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA