Ярослава Магучіх Україна спорт Puma нова колекція Ярослава Магучіх Україна

Ярослава Магучіх і Михайло Романчук анонсували колекцію Puma Fit

Сейчас читают: 411
womo.ua

У новій колекції спортивний бренд використав технологічні тканини, які повторюють форму тіла і поєднав їх з яскравим дизайном та сучасними інноваціями.

Так Puma створила високоефективне екіпірування. Обличчям нової колекції стали українські спортсмени – легкоатлетка Ярослава Магучіх і плавець Михайло Романчук.

Зараз спортсмени зосереджені на підготовці до літніх Олімпійських ігор у Парижі. Амбасадорка бренду Ярослава Магучіх Під час зйомок кампейну Ярослава Магучіх з’явилася у високотехнологічних кросівках Pwr Nitro Sqd.

Цю спортивну модель відрізняє амортизація, яку створює м’який внутрішній шар Nitrofoam та твердий зовнішній шар у зоні п’яти. Читайте також: Ярослава Магучіх виборола «золото» з рекордним результатом турніру у Нью-Йорку Михайло Романчук продемонстрував базові кросівки для тренувань з удосконаленою версією для підвищення продуктивності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA