знаменитости Шоу-бизнес кинофестиваль

Який фільм відкриє 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль?

Сейчас читают: 649
hochu.ua

Організатори 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю назвали фільм, що покажуть на відкритті. Назва фільму-відкривача та інші подробиці про стрічку — вже в нашому матеріалі.Упродовж літа ми регулярно повідомляли вам усі новини про особливості проведення Одеського міжнародного кінофестивалю цьогоріч.

Зміни відбулися в дизайні офіційного сайту і в концептуальних рисах. Як відомо, режисерами фільму стала знаменита пара бельгійської кіноіндустрії — Пітер Бросенс та Джессіка Вудворт.Комедія "Босий імператор" продовжує тему попередньої роботи режисерського подружжя.

Вона доповнює палітру проблем, розкритих у фільмі "Король бельгійців", що завоював Гран-Прі 8-го ОМКФ."Босий імператор" розповідає про пригоди Ніколаса ІІІ — героя, який пережив події у стрічці "Король бельгійців".

Після вогнепального поранення в Сараєво і втрати свідомості він прокинувся у санаторії на хорватському острові, що колись був відомою літньою резиденцією Тіто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA