Рози Хантингтон-Уайтли красота диета здоровая кожа Рози Хантингтон-Уайтли

Секрет ідеальної шкіри: усе, що потрібно знати про дієту антиакне, яку обожнює Розі Гантінгтон-Вайтлі

Сейчас читают: 290
cosmo.com.ua

Акне — поширена проблема шкіри серед дівчат. І щоб подолати її, допоможуть не лише походи до косметолога та правильний б’юті-догляд, а й здорове харчування.

Таким чином, виникла дієта антиакне, яка допомагає правильно сформувати свій раціон, щоб позбутися вугрового висипу. До слова, прихильницею дієти антиакне є модель Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Виявляється, зірці потрібно відмовлятися від певних продуктів, щоб мати довершену шкіру. Розповідаємо більше про актуальну дієту, щоб твоя шкіра завжди була сяючою і здоровою. Стоп-продукти: кава та інші напої із високим вмістом кофеїну; шоколад (окрім чорного); цукор і продукти, у яких він міститься у великих кількостях; молочні продукти; прості вуглеводи.

Відомо, що Розі постійно консультується зі своїм лікарем-натуропатом Нігмою Таліб. Вона виключила з раціону моделі молочні продукти, алкоголь, глютен і цукор.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA