Янина Соколова Олег Панюта Шоу-бизнес ОМКФ Янина Соколова Олег Панюта

Замість червоної доріжки прогулянка містом: відбулася церемонія відкриття 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ВІДЕО)

Сейчас читают: 962
hochu.ua

Учора, 25 вересня, стартував 11-ий Одеський міжнародний кінофестиваль. Читайте в нашому матеріалі, як пройшла онлайн-церемонія відкриття ОМКФ цьогоріч.Вперше церемонія відкриття пройшла в онлайн-форматі.

За традицією ведучими стали Яніна Соколова та Олег Панюта. Фестиваль відкрився атмосферним відео. Гуляючи Одесою разом із ведучими, глядачі поринули в кінематографічну красу міста.

Про це повідомлється на офіційному сайті ОМКФ.Режисеркою нового формату відкриття ОМКФ, який став гібридом фільму і церемонії, виступила Тоня Ноябрьова — лауреатка Національного конкурсу 9-го Одеського кінофестивалю.Ведучі завітали до всіх видатних місць Одеси: Оперний театр, Приморський бульвар, Пам'ятник герцогу де Рішельє, Потьомкінські сходи, Воронцовський маяк, вулиця Буніна.

Ідучи одеськими вуличками, Яніна та Олег зустрічали творців ОМКФ і не втрачали можливості взяти в них інтерв’ю.Щороку кінофестиваль змінюється і трансформується, і 2020-й не став винятком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA