люди кинофестиваль ОМКФ

Дивитись усім: фільм "Шарлатан" закриє 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль

Сейчас читают: 725
hochu.ua

Стало відомо, який фільм буде закривати 11-й ОМКФ. Коли пройде найвідоміший кінофестиваль та про що розповідатиме фільм? Дивіться у нашому матеріалі!Закривати 11-й Одеський міжнародний кінофестиваль, який відбудеться онлайн з 25 вересня до 3 жовтня, буде біографічна драма "Шарлатан".Режисером стрічки спільного виробництва Чехії, Ірландії, Польщі та Словаччини стала польська режисерка Аґнєшка Голланд, яка у 2017 році отримала "Золотого Дюка" ОМКФ за внесок у кіномистецтво.Сюжет стрічки “Шарлатан” описує реальні події з життя чеського цілителя Яна Міколашека, який все життя лікував хворих травами.

Міколашек здобув славу та багатство, лікуючи відомих людей міжвоєнного періоду, за влади нацистів та комуністів, нетрадиційним методом "сечової діагностики".

Його пристрасть до лікування, між тим, породжувала і жорстокість, садизм та нездатність до любові, втамувати які могла єдина людина — його помічник Франтішек.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA