Мода культура одяг вишиванка свято вишиванки

День вишиванки: найгарніші вишиванки від українських брендів

Сейчас читают: 737
womo.ua

Всесвітній день вишиванки — свято унікальне, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Щороку у третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки, мета якого — вшанування українських традицій, а також популяризація вишитого етнічного одягу.

У 2023 році День вишиванки припадає на 18 травня. В умовах повномасштабної війни в Україні це свято має особливе значення, оскільки вишиванка є символом незламності українського народу. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани День вишиванки вшанували українські бренди, які до свята випустили нові колекції одягу та аксесуарів з вишивкою.

WoMo зібрав найгарніші та наймодніші етнічні вишиванки від українських брендів, які своїми новими колекціями шанують український традиційний одяг. ТОП-10 наймодніших вишиванок 2023 року від українських брендів Etnodim Український бренд Etnodim присвятив нову модель вишиванки національному інструменту — бандурі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA