люди Lego Нео

Маркетинг соціального впливу: ноу-хау серед стратегій просування

Сейчас читают: 703
womo.ua

Щоб створити стратегію просування продуктів та послуг компанії допоможе маркетинг соціального впливу. Адже основа будь-якого маркетингу — це стосунки з клієнтами, і розвиток їх залежить від соціального впливу.

До того ж репутація корисної для суспільства роботи допомагає залучити та зберегти клієнтів. Як керівниця агенції, що за війну присвятила 90% свого часу роботі над проєктами для громадського сектору, я цікавилась, у чому насправді відмінність між поняттями корпоративна соціальна відповідальність та маркетинг соціального впливу.

Спробуймо розібратись разом. Ірина Метньова, засновниця Vandog Agency КСВ — абревіатура, що позначає вдалий баланс між економічними, екологічними, етичними і соціальними проблемами бізнесу, де на першому місці стоїть слово «корпоративна», а значить — прибуток від продукту чи послуги стоїть в пріорітеті.

В той час як маркетинг соціального впливу (МСВ) використовується для зміни поведінки або установок спільноти з метою покращення соціальної проблеми або ситуації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA