Нарцисс нарциссизм отношения с мужчинами

Як зрозуміти, що твій хлопець — нарцис і захиститися від нього

Сейчас читают: 993
liza.ua

Що ж таке нарцисизм, і коли це стає проблемою у відносинах?Нарцисизм існує за шкалою від здорової впевненості в собі до клінічно діагностованого розладу особистості.

Ті, хто знаходиться в кінці спектра — справжні маніпулятори, яких складно ідентифікувати. Але ми готові допомогти!Нарцисів видають з потрохами їхня непослідовність, бажання мати кращий вигляд за всіх інших і нездоланний гнів.

Це в загальному. А в подробицях — далі.Тактика нарцисів дуже проста: на початку взаємин вони будуть робити різні щедрі жести, щоб підкорити вас.

Гори подарунків, найкращі ресторани міста, величезні букети троянд… Психологи називають це «любовною бомбою» і пояснюють, що таким чином чоловік хоче прискорити темп розвитку відносин і викликати в тобі залежність від нього.Різниця між нарцисом і по-справжньому закоханим чоловіком полягає в тому, що перший хоче зробити тебе щасливою заради себе, а другий — старається заради тебе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA