Україна люди Нео Україна

Як війна може вплинути на розвиток генів у дитини та викликати генетичні хвороби

Сейчас читают: 734
womo.ua

Вже понад півроку Україна у стані війни через напад росії. Українці та українки перебувають у довготривалому стресі, під час якого доводиться приймати критичні рішення.

Перебування в окупації, полон, перееїзд на нове місце, постійна нестабільність, втрата близьких чи друзів на війні — все це викликає зміни в організмі людини.

Як війна може вплинути на формування генів у дитини, скільки людині потрібно буде відновлюватися після війни, чому війна може спровокувати виникнення генетичних захворювань — мии дізналися у лікарки-генетикині Людмили Турової. Як можна змінити вплив генів, які сформувались через війну? По-перше, гени не формуються через війну.

Під час зачаття відбувається зняття генетичної інформації матері і батька, тож людина має вже свій відповідний геном. Немає такого, що народилася нова людина і у неї з’явились нові гени, бо на неї щось вплинуло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA