Marc Jacobs люди Нео Marc Jacobs

Все, що ви хотіли знати про висвітлення брів (може, й не хотіли, але тепер будете)

Сейчас читают: 452
vogue.ua

Вибілені брови у всій своїй невидимій красі можуть бути найбільш радикальним бьюті-кроком, який ви можете зробити. Не треба далеко ходити, щоб переконатися в цьому, – просто подивіться осінній показ Marc Jacobs 2022, де весь "акторський склад", включно з Беллою та Джіджі Хадід, майже скасував свої нещодавно такі надвиразні брови. "Вибілені брови надають обличчю більш футуристичного ефекту", — пояснює візажистка Даян Кендал, яка, на прохання Джейкобса, поєднала стерті брови з нейтральним кольором обличчя та плинними поглядами, щоб надати красі "готичного елементу".

Річ у тім, що вибілені брови, хоч би які вони були дивовижні, виходять за межі подіума легше, ніж ви думаєте. Від висвітленого макіяжу брів Кендалл Дженнер, що вона зробила лише на одну ніч для Met Gala 2022, до недавнього занурення Джулії Фокс на територію взагалі без брів і з графічними очами, зірки наводять аргументи на користь того, щоб узяти коробку з відбілювачем і спробувати.

Порада отримала 125 мільйонів переглядів у TikTok, отже юне покоління вже цілком спіймало образ #BleachedBrows. Візажисти Ісамая Френч і Вільям Скотт розповідають Vogue про красу вибілених брів і про те, як безпечно застосувати перекис водню вдома незалежно від того, де в якій точці діапазону від ніжно-жовтого до арктично-білого спектру ви хочете опинитися.

У чому полягає безперечна принадність вибілених брів?"Ви не усвідомлюєте, який вплив мають брови на обличчя, поки не позбудетеся їх, — каже Ісамая Френч. – Брови висловлюють безліч емоцій і віддзеркалюють особистість".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA