лайфхак аксесуари одяг прання

Як випрати улюблену кепку після зими: не втратить форму і виглядатиме акуратно

Сейчас читают: 147
hochu.ua

Якщо ви нарешті перебрали всі речі в гардеробі та дістали літній одяг, то, напевно, десь серед них була й кепка. Портал "Порадник" дав кілька порад про те, як випрати кепку після зими й повернути їй акуратний вигляд.

Читати також Виводимо складні плями дешевим пральним порошком: поради господинь Фото: Freepik Після зими на кепці міг залишитись пил, ви могли забути про якісь плями з минулого року, тому вам потрібно підготувати її до нового спекотного сезону.

Ось кілька рекомендацій, які допоможуть відіпрати кепку і при цьому не зіпсувати її: Фото: Freepik Якщо не хочете після прання розпрощатися з бейсболкою, потрібно уникати деяких маніпуляцій.

Ось лише кілька правил, яких ви повинні дотримуватися: Читати також Навіщо прати білі речі з перекисом водню? Хитрість наших бабусь, про яку мало хто знає Раніше ми розповідали про те, як зберігати зимові речі у маленькій квартирі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA