Еда готовка мясо блюдо

Як варити рис правильно. Всі варіанти та секрети

Сейчас читают: 384
liza.ua

Правильно приготувати рис — те ще мистецтво! Для багатьох, особливо кулінарів-початківців, зварити рис так, щоб він вийшов розсипчастим, ароматним, смачним і зберіг в собі всі корисні властивості – велика мука.

Потрібно знати кілька правил варіння рису в залежності від того, яку страву ти будеш готувати. Як варити довгозернистий, круглий, бурий і дикий рис, для плову і для суші — читай в нашому матеріалі!Зміст:Давай розберемося, які існують сорти рису.

Рис буває довгозернистий, круглий, середньозернистий.Способи обробки — дикий, шліфований і пропарений. Найбільш корисними вважаються бурий і дикий рис, оскільки вони піддавалися меншій обробці.Якщо твоя мета — отримати розсипчастий рис, то потрібно варити довгозернистий (або купити довгозернистий рис в порційних пакетиках).Якщо тобі потрібно отримати клейкий і розварений рис, вибирай для варіння круглозерний.Цей сорт рису дуже поширений в кулінарії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA