Росія війна в Україні новини шоубізнес Росія

Соліст гурту One Republic опублікував пост на підтримку росіян (ФОТО)

Сейчас читают: 254
hochu.ua

Фронтмен популярного американського гурту  One Republic Раян Теддер викликав здивування у фанатів після того, як заявив, що хотів би виступати на території рф після закінчення війни.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також "Страждають більше, ніж ми": зірка "Слуги народу" Катерина Кістень висловилася про росіян (ВІДЕО) В принципі, можна констатувати, що співак не засуджує російський режим за вторгнення на територію України.

Теддер називає росіян хорошими людьми. Коли Раян побачив,  що його міркування не подобаються переважній більшості користувачів, то вирішив швиденько видалити свій пост.Ми сподіваємося, що коли весь цей хаос вщухне, ми зможемо зіграти концерт для росіян знову – ми були змушені скасувати наші останні кілька концертів минулого року.

Люди там завжди були чудовими, політика та війна – це погано, – написав співак.Через декілька годин після свого  висловлювання у підтримку росії суперзірка заявив – він не залежний від суджень інших людей і робитиме так, як захоче.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA