Сша Украина образование StandWithUkraine Сша Украина

Як українцям зараз вступити до Стенфорду, Піттсбургу та Сорбонни

Сейчас читают: 237
vogue.ua

Ukrainian Global University, ініціатива, заснована провідними українськими вищими навчальними закладами у партнерстві з урядом, надає українським абітурієнтам доступ до вишів усього світу, які пропонують нові місця, стипендії та особливі можливості вступу.

Головна умова участі в програмі – після навчання повернутися до України, щоб допомогти відбудувати її після війни. Серед головних партнерів ініціативи – Стенфордський універститет, університет Піттсбургу, Паризький університет Пантеон-Сорбонна і більш як три десятки вишів у Німеччині, Італії, США, Канаді та інших країнах.

UGU домовляються з університетами-партнерами про повні стипендії, що покриють вартість навчання і проживання. Після проходження двох основних етапів, попередній вибір та подання документів до обраного вищого навчального закладу, Ukrainian Global University допомогає вступити до вишу, підписуючи з університетом меморандум про співпрацю.

Також команда UGU консультує щодо влаштування за кордоном і всіляко підтримує інформаційно. Щоби взяти участь у програмі, абітурієнти мають заповнити анкету на офіційному сайті ініціативи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA