Tvorchi новини шоубізнес кінопрем'єра кліп нова пісня

Як у Голлівудському мюзиклі: TVORCHI кардинально змінили стиль (ВІДЕО)

Сейчас читают: 909
hochu.ua

Гурт TVORCHI, який представляв цьогоріч Україну на Євробаченні, порадував шанувальників новим кліпом. У новій відеороботі артисти постали в незвичних для себе образах, кардинально змінивши імідж.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Дует TVORCHI випустив нову композицію I Can't Stop та яскравий кліп до неї. Відомо, що пісня увійде до п'ятого повноформатного альбому гурту, реліз якого заплановано на осінь цього року.

А оскільки в треку співається про п'янке кохання, головний герой закохується в дівчину, через що перебуває в стані ейфорії. Сам сюжет кліпу переносить на "голлівудську" вечірку 70-х під палючим сонцем, а для своєї ролі соліст Джеффрі Кенні кардинально змінив імідж і став блондином.

Читати також TVORCHI відправляться у концертний тур Україною (ФОТО) Хочемо, щоб усі, хто дивитиметься це відео, слухатиме цю пісню, забули на кілька хвилин, відчули літо на смак, пригадали своє перше кохання, яке зводить з розуму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA