образование школа НОВОСТИ

Як талановиті школярі зможуть безкоштовно навчатись в інноваційній Новопечерській школі?

Сейчас читают: 778
womo.ua

Учнів 7-10 класів, що проживають у Києві та околицях, а також мають академічні, творчі або суспільні здобутки, можуть отримати грант на безкоштовне навчання в інноваційній Новопечерській школі.

Для цього необхідно заповнити заявку на сайті школи до 31 березня включно. Стипендіальну програму, яка повністю або частково покриває вартість навчання, щороку організовує громадська спілка “Освіторія”.

Новопечерська школа входить до ТОП-100 найінноваційніших шкіл світу. Навчають у школі за державною українською програмою, удосконаленою найбільш ефективними канадськими методиками, а окрім того, багато уваги приділяють розвиткові емоційного інтелекту та лідерства, навичок 21 століття та підготовці до майбутньої кар’єри.

Іноземні мови викладають носії англійської, німецької, китайської, французької та іспанської. У школі є власна сучасна інформаційна система для дистанційного навчання, яка дає доступ до розкладу, домашніх завдань, навчальних матеріалів та дозволяє повноцінно навчатися на випадок

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA