образование школа НОВОСТИ

Як талановиті школярі зможуть безкоштовно навчатись в Новопечерській школі

Сейчас читают: 346
womo.ua

Учнів 7-10 класів, що проживають у Києві та околицях, а також мають академічні, творчі або суспільні здобутки, можуть отримати грант на безкоштовне навчання в інноваційній Новопечерській школі.

Для цього необхідно заповнити заявку на сайті школи до 31 березня включно. Стипендіальну програму, яка повністю або частково покриває вартість навчання, щороку організовує громадська спілка “Освіторія”.

Окрім навчання, Стипендіальна програма покриває також вартість усіх необхідних підручників та матеріалів, персональний планшет, шкільну форму, дворазове харчування, відвідування творчих гуртків та спортивних секцій, щорічний медичний огляд та консультації психолога.

Щоб подати заявку на Стипендіальну програму, необхідно: Бути учнем 8-11 класу в наступному навчальному році 2021/22 Проживати в Києві або околицях Мати визначні академічні, творчі, спортивні або соціальні здобутки Бути проактивним, ініціативним, відповідальним та працьовитим Успішно пройти всі три етапи вступної кампанії Належати до

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA