Карьера поиск работы резюме

Як скласти сучасне резюме і отримати роботу мрії

Сейчас читают: 880
liza.ua

Шукаєш роботу? Це відповідальна і не така вже проста справа, враховуючи ситуацію на ринку праці та й загалом в країні. Але ми підкажемо тобі, як правильно зробити найперший та найважливіший крок до роботи мрії – правильно скласти резюме, яке зацікавить роботодавця та спонукає його призначити тобі інтерв’ю.Ти знала, що в середньому на перегляд одного резюме hr-менеджер витрачає всього 10–30 секунд?

Що на одну вакансію нерідко приходять сотні заявок? Що гарний професіонал може місяцями шукати роботу через невдало складене резюме?

Такі закони ринку… Ось чому так важливо відразу справити позитивне враження і привернути увагу потенційного роботодавця. «У вас не буде другого шансу справити перше враження», — сказала колись Коко Шанель.

Звичайно, цей вислів стосувався зовнішнього вигляду, проте він цілком слушний і для резюме. Резюме – це твоя візитівка, самореклама, яка повинна показати  тебе з кращого боку, виявити професійність і «продати» роботодавцю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA