люди Травма

Як не отримати травму під час занять спортом: поради експертів

Сейчас читают: 567
liza.ua

Ми з дитинства звикли до того, що спорт – це запорука міцного здоров’я, сили та краси. В здоровому тілі – здоровий дух. Але чи завжди це так?Ти здивуєшся, але неправильні заняття спортом можуть стати причиною великих проблем зі здоров’ям: пошкодження суглобів, травми, розтягнення, синці та навіть суттєві неприємності, що вимагають втручання спеціаліста.

Ми дізнались, як правильно займатись спортом для того, щоб отримати максимум користі та задоволення, а також запитали думки експертів про те, що робити, якщо отримала травму.Ми дізнались у фітнес-тренерок Христини Бичкової та Янелії Скрипник, як зробити заняття спортом більш приємними та безпечними.

І ось що вони нам відповіли.Розминка перед заняттями спортом — це надзвичайно важливо. Ти розігріваєш м’язи, розминаєшся, а вже потім можеш займатись.

Хороша розминка та розігрів м’язів врятують від несподіваних забоїв, травм та пошкоджень. Ось що каже тренерка Христина Бичкова:«Тренувати людей різного віку і різної статури складно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA