Книга книги дизайн

«Дизайн-мисленнєве життя»: як отримати щасливе майбутнє завдяки самовдосконаленню

Сейчас читают: 164
womo.ua

Видавництво ArtHuss готує до друку книгу ”Дизайн-мисленнєве життя”. Це практичний посібник для кожного, хто прагне ініціювати зміни шляхом самовдосконалення, розвинути сміливість думати, діяти та активно використовувати свої можливості та ресурси.

Автори стверджують, що практичний посібник «Дизайн-мисленнєве життя» призначений для всіх, хто хоче мати щасливе та радісне майбутнє, ініціювати зміни шляхом самовдосконалення та має сміливість думати, діяти та активно використовувати свої можливості, хто хоче змінити кар’єру, сформувати здоровіші та міцніші стосунки або спланувати наступні етапи свого життя.

Поняття дизайну зазвичай асоціюється із дизайном інтер’єрів, графічним, створенням концепцій одягу, меблів, посуду… Проте дизайн також стосується і мислення.

Ця концепція була розроблена групою вчених із Стенфордського університету. Мета дизайн-мислення — зібрати воєдино якомога більше різних переживань і точок зору, які стосуються проблемної ситуації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA