лайфхак Нео прання

Як швидко зламати пральну машину: 6 буденних звичок

Сейчас читают: 662
hochu.ua

Українки вміють прибирати швидко і водночас якісно, але часто забувають про нюанси, які можуть зламати їхню техніку. Наразі мова іде про пральні машинки.

Раніше ми писали, як перетворити звичайну пательню на антипригарну, а тепер розкажемо, які помилки можуть зламати вашу пралку.Запам'ятайте 6 основних нюансів, які можуть змусити купляти нову пральну машинку, пише rbc.ua.Якщо ви зібралися випрати шкарпетки, колготи чи одяг ваших дітей, який за розміром не більший, — обов'язково покладіть це це в спеціальний мішечок.

Справа в тому, що такі дрібні речі можуть легко потрапити у злив і зупинити роботу пралки. Читати також Будуть гостріше бритви: лайфхак, що дасть ножам нове життя Перед пранням ретельно перевірте свої кишені.

Монети, зубочистки, сірники, шурупи та інші маленькі деталі можуть пошкодити барабан чи забити злив.Не можна прати у пралці ортопедичні подушки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA