Як розпізнати дитячу епілепсію та що з нею робити: відверте інтерв’ю з епілептологом

Сейчас читают: 538
womo.ua

Епілепсія – одне з найпоширеніших неврологічних захворювань. У світі живе близько 50 мільйонів людей з цим захворюванням. Більше 50% всіх випадків епілепсії припадає на дитячий вік.

Епілепсія – захворювання навколо якого ще не так давно можна було зустріти безліч міфів. Через те, що у більшості випадків вона проявляється судомами, люди бояться її, а почувши такий діагноз у свій бік, або у бік своєї дитини, ночами плачуть у подушку.

Від розпачу та страху. Давайте коротко розберемося, що ж таке епілепсія та чому її не потрібно боятися. По-перше, варто знати, що епілепсія – неврологічне захворювання, яке піддається медикаментозному лікуванню у 65% випадків.

Також епілепсію можна лікувати іншими методами, в тому числі – хірургічно. Більшість людей з цим захворюванням при правильно підібраному лікуванні може вести звичайний спосіб життя: займатись творчістю, навчатися, працювати, займатись спортом, зустрічатися із друзями, закохуватись та створювати сім’ю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA