Max Barskih Макс Барських Польша Нео зірки шоубізнес Max Barskih Макс Барських Польша

Як принц із казки: Макс Барських пролетів центром Києва верхи на білому коні (ВІДЕО)

Сейчас читают: 796
hochu.ua

Популярний український артист Макс Барських заінтригував киян неочікуваною витівкою. Так, знаменитість верхом на коні з’явився в центрі української столиці.

Відповідне відео опубліковано в Tik Tok. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!В Мережі швидко розповсюдився ролик, як Макс Барських осідлав білого коника, але це не означає, що він вирішив займатися кінним спортом.

Виявляється, зовсім скоро артист презентує нове відео, режисером якого, традиційно став Алан Бадоєв. Читати також Макс Барських зворушив шанувальників рідкісними кадрами з красунею-мамою Нещодавно і сам Барських на своїй сторінці в Tik Tok розмістив бекстейдж зйомок кліпу на нову україномовну композицію.

До слова, на відео можна почути шматочок пісні: "Це не боляче, це не назавжди, це загоїться". Ви довго гадали, що це може бути, а ми привідкриємо для вас завісу таємниці — ви перші, хто чує уривок нової пісні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA