лайфхак практичні поради дім літо спека

ТОП-5 лайфхаків, які врятують вас у спеку, якщо вдома немає кондиціонера

Сейчас читают: 235
hochu.ua

Літо - це не тільки довгі дні й короткі ночі, відпустка та поїздки на море, а ще й надокучливі комарі та неймовірна спека. Як легко ми вже розказували, тому на черзі - круті лайфхаки, які допоможуть пережити спеку із комфортом, навіть якщо у вас немає кондиціонера.Про 5 хитрих трюків, за допомогою яких можна освіжити оселю влітку, позбувшись зайвих градусів у приміщенні, розповідає Головне, що всі вони дієві і досить бюджетні, а деякі - взагалі безкоштовні.

Читати також Спека скасовується? Дізнайтесь, якою буде погода у липні 2023 року в Україні Основне джерело спеки у приміщенні — сонячне світло, яке потрапляє всередину через скло.

Штори вам, на жаль, нічим не допоможуть: тканина швидко нагріється і почне віддавати зайві градуси у приміщення. Тому для спекотних днів нам знадобляться дзеркальні поверхні, які добре відбивають сонячне світло, не дозволяючи йому проникати всередину.

Варіантів є два: ви можете замовити склопакети зі світловідбивною функцією або ж просто заклеїти вікна на літо фольгою. Однак важливо, щоб сторона, яка відбиває, була спрямована на вулицю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA