город поради дачникам добрива підживлення рослин

Грядки “втомились”? Підгодуйте рослини бульйоном: безкоштовний диво-засіб для підвищення врожайності

Сейчас читают: 703
hochu.ua

Ми розповідали, як гуманно прогнати кротів з городу. Але захистити культури від шкідників - це ще не все. Читати також Зелені ласощі: які рослини можна посадити для домашніх улюбленців Навіть городник-новачок знає, що для отримання рясного врожаю рослин необхідно вносити добрива та здійснювати своєчасний полив.

Однак ці дві стандартні дачні процедури можна поєднати в одну. Достатньо використати для поливу особливий “бульйон”. Детальніше про це розповідає ProstoWay.З цим методом городні культури будуть позбавлені і дефіциту вологи, і браку поживних речовин.

Цю хитрість придумали розумні дачникиЯкщо ви хочете заощадити час, воду та мінеральні добрива, використовуйте для поливу особливий “бульйон”.

Йдеться про рідину, що залишилася після варіння овочів.Якщо після завершення приготування їжі ви не зіллєте цю воду, а переллєте її в пластикову ємність з розпилювачем, то отримаєте ідеальний засіб “два в одному”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA