дети беременность роды

Легкі пологи та кайф від материнства: бізнес-вумен Олена Жупікова ділиться досвідом

Сейчас читают: 388
cosmo.com.ua

Нещодавно бізнес-вумен, засновниця компанії з організації івентів преміум-класу KA Group, Олена Жупікова стала мамою — жінка народила донечку Стешу.

Олена на власному досвіді переконалась, наскільки важливою є якість послуг у медичній сфері: у першому інтерв`ю вона розповіла про те, що допомогло їх зробити вагітність максимально приємним періодом, а зараз ділиться важливими складовими легких пологів. Про приємний день перед пологами До початку пологів Олена провела добу у пологовому будинку «Лелека», відпочиваючи та насолоджуючись комфортом: «Коли відійшли води, я зателефонувала лікареві, і він сказав, щоб ми з чоловіком їхали до пологового будинку.

Мене одразу попередили, що стимулювати пологи не будуть. Період очікування на донечку я провела дуже приємно. У той день випав сніг, ми з коханим вийшли на прогулянку територією будинку, повернулися, пообідали та лягли відпочити.

Я відчула, що щось починається, але була цілковито спокійною».  Про пологи без болю: Олена була налаштованою на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA