Стиль Мода тренди 2022

5 найстильніших жакетів цієї весни, які повинні бути у твоєму гардеробі

Сейчас читают: 824
cosmo.com.ua

За останні роки жакети та піджаки стали одним із наших улюблених елементів образу. який ми тепер носимо не тільки як частину брючного костюму, але і з джинсами та сукнями.

Цієї весни ми будемо носити моделі вільного крою і приталені, довгі та вкорочені, базових і яскравих кольорів. Ми зібрали для тебе 5 наймодніших жакетів цієї весни, один з яких точно повинен знайти місце у твоєму гардеробі. Вкорочений Останнім часом тренд на вкорочення проявив себе надзвичайно яскраво.

Вслід за спідницями дизайнери «обрізали» сорочки, куртки і кардигани. Змін зазнав і такий класичний елемент гардеробу як жакет, який набув нової, сучасної інтерпретації.

А носити його ми будемо як з «офісними» штанами і спідницями, так і з більш повсякденними образами. З чоловічого плеча Піджак вільного крою а-ля з чоловічого плеча став чи не головним фаворитом усіх зірок street style.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA