Леся Никитюк

Свобода бути собою: дивіться яскравий відеоролик бренду glo™ з Лесею Нікітюк у головній ролі

Сейчас читают: 827
hochu.ua

На правах рекламиglo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотинуПостійний пошук та створення неочікуваних поєднань, а також відмова від компромісів — це складові філософії бренду glo™.

Бренд вірить, що кожна людина має в собі окремий, унікальний та неповторний світ, а справжня насолода від життя приходить тільки тоді, коли ти приймаєш себе справжнього/-ню і не йдеш на компроміси.

Разом з Лесею Нікітюк бренд презентує відео, яке надихає та відчиняє двері у новий яскравий світ hyper+.У новому відеоролику кожен/-на може впізнати себе, а точніше — свої потаємні бажання, яким ми часто не даємо волі.

Тут можна побачити дівчину, яка в обідню перерву вривається на вулицю із запальним танцем під хіп-хоп музику, і хлопця з неймовірною уявою, завдяки якій звичайна прогулянка містом перетворюється на фантастичній фільм, і навіть ремонтника доріг, який неочікувано стає зіркою-блогером… Герої hyper+ світу показують нас — справжніх, вільних та безкомпромісних.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA