Юлія Паєвська Україна Нео Тайра Юлія Паєвська Україна

«Я занадто виснажена і виглядаю жахливо»: «Тайра» виклала перший допис після полону

Сейчас читают: 665
womo.ua

Волонтерка та парамедикиня Юлія Паєвська «Тайра» розповіла про умови утримання в полоні окупантів та свій стан. Про це вона написала у Facebook.

Паєвська повідомила, що зараз дуже виснажена і сильно схудла. «Поки що я не буду постити селфі. Вибачте. Моя вага на тепер близько 50 кг.

Я занадто виснажена і виглядаю жахливо. Але мною опікуються найкращі лікарі і скоро я повернусь в стрій. Знову і знову хочу подякувати за обмін, що був безперечно чудом Господнім, і усім причетним до цього дива», — йдеться у її дописі.

Вона пише, що більше за все їй боляче за долю хлопців і дівчат, що «сидять в застінках ворога — коли ти там здається що надії немає, і Україна уже не існує як держава». «Тайра» наголошує, що необхідно добитись, аби всі полонені були захищені міжнародною конвенцією з прав людини, бо коли українці та українки перебувають у полоні російських окупантів, то там вони абсолютно безправні, «як раби».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA