Юлія Паєвська интервью Тайра Юлія Паєвська

«Мені одразу сказали: жити ти не будеш»: Тайра дала перше інтерв’ю

Сейчас читают: 806
womo.ua

Парамедикиня Юлія Паєвська з позивним «Тайра», яка перебувала у полоні російських окупантів 2 місяці, дала перше інтерв’ю після звільнення німецькому виданню DW.

Переклад інтерв’ю опублікувало НВ. Тайра розповіла, що зараз її здоров’я у порядку і її скоро випишуть з госпіталя, після чого вона хоче приєднатися до своїх побратимів.

Каже, що психічний і психологічний стан дуже стабільний через те, що вона не була зламана і її підтримують українці. Парамедикиня каже, що багато років практикувала східні бойові мистецтва, йогу і готувалася до Invictus Games («Ігор нескорених»), які заснував принц Гаррі — саме це їй допомогло зберегти свідомість і більш-менш лишитися в непоганій кондиції. «Але все одно стан на момент повернення був надважким.

Краще у цьому житті обійтися без такого випробування. Вірогідність того, що це станеться, була менше одного відсотка, але сталося диво.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA