Нео

Перший погляд: кадри з п'ятого сезону «Оповідь служниці»

Сейчас читают: 252
vogue.ua

Смілива Фредова повертається на екрани: Hulu представили перші кадри п'ятого сезону серіалу «Оповідь служниці». Нові кадри інтригують: ми бачимо Серену Уотерфорд (Івонн Страховскі) в дуже зловісному образі, вона в жалобному вбранні, яка дивиться вниз у камеру.

Друге зображення — кадр, до якого глядачі вже звикли: Елізабет Мосс уважно дивиться на камеру. Пятий сезон вийде на екрани 14 вересня.

Hulu також опублікували сінопсис сезону (у ньому є спойлери для тих, хто не дивився 4 сезон). «Джун стикається з наслідками за вбивство командира Уотерфорд, намагаючись змінити свою особу та ціль», – йдеться у ньому. «Вдова Серена намагається підвищити свій авторитет у Торонто, оскільки вплив Гілеада проникає в Канаду.

Командор Лоуренс працює з тіткою Лідією, коли він намагається реформувати Гілеад і піднятися до влади. Джун, Люк і Мойра борються з Гілеадом на відстані, продовжуючи свою місію щоб врятувати й возз’єднатися з Ханною».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA