війна в Україні новини

Соліст гурту "Звери" Роман Білик прикупив віллу на Канарах... але шлях туди для нього буде закритий

Сейчас читают: 922
hochu.ua

Фронтмен російського гурту "Звери" Роман Білик, який різко змінив свою позицію щодо російського вторгнення і поїхав до окупантів, заробив чималі гроші на кремлівській пропаганді.

Виявилося, що артист придбав нерухомість на Канарських островах, де тепер вважає за краще відпочивати разом із сім'єю. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Команда російського опозиційного політика Олексія Навального несподівано звернулися до влади Євросоюзу з проханням внести Романа Білика до санкційного списку.

Про це повідомила голова ради директорів Фонду по боротьбі з корупцією Марія Пєвчих. Читати також "Ромо, ти обіср*вся". Андрій Бєдняков публічно звернувся до соліста гурту "Звери" (ФОТО) За їхньою інформацією, соліст гурту "Звери" ще у квітні 2019 року став власником вілли на Тенерифе.

І хоча на той момент артист "чесно" заробив на неї, зараз до нього з'явилося безліч запитань. Так, після його виступу на тимчасово окупованій частині Донецької області, він публічно підтримав російське вторгнення в Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA