Яке сьогодні свято заборона свято прикмети

Чому 25 серпня не можна сваритися: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 401
hochu.ua

У п'ятницю, 25 серпня 2023 року, віряни вшановують пам'ять мученика Олександра, єпископа Команського. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!Який жив у III столітті, святий Олександр влаштувався неподалік Неокесарії.

Занурившись у вивчення Святого Письма та освоївши різні наукові галузі, він знайшов отримав знання. Він вів скромне життя і заробляв, продаючи вугілля на міській площі.

Багато хто, бачивши його обличчя, завжди вкрите вугільним пилом, ставилися до нього зі зневагою. Однак незабаром святий Григорій обрав Олександра єпископом Команським, побачивши його смиренне серце і любов до Бога.

Читати також Професійні та державні свята України в серпні 2023 року У народі вірили, що цього дня домовий любить пустувати, тому наші предки намагалися обкурювати приміщення ладаном і освячувати його водою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA