Киану Ривз Кіану Рівз звёзды цитаты Киану Ривз Кіану Рівз

«Я полюбляю бути на самоті, але намагаюсь не бути самотнім»: 15 цитат зіркового іменинника Кіану Рівза

Сейчас читают: 570
cosmo.com.ua

Сьогодні, 2 вересня, народився канадський актор, продюсер, режисер та музикант Кіану Рівз. Він відомий не лише грою у стрічці «Матриця», зйомками у рекламних кампаніях та виходами на червону доріжку у вишуканих костюмах.

Цікавими є й погляди Кіану на життя. Тож пропонуємо переглянути добірку із найбільш влучних цитат актора, які допоможуть пізнати його краще як особистість. «Одна річ, яку я люблю у фільмах, — це те, що там є емоція.

Це своєрідна психологічна дискусія». «Я не вважаю себе красивим чи сексуальним. Але не думаю, що я безнадійний». «Щоб отримати від життя те, що ти хочеш, потрібно спершу зрозуміти, що саме ти хочеш». «Така проста дія, як звертати увагу на щось, може забирати у вас чимало часу». «Я полюбляю бути на самоті, але намагаюсь не бути самотнім, тому що останнє — це нестерпно». «Ненавиджу, коли люди мене обманюють.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA