Книга видавництво "Ранок" література українською дитяча література

WoMo-знахідка: дитяча книжка «Дракосики» з нагоди символу 2024 року

Сейчас читают: 323
womo.ua

«Дракосики» — саме таку назву має дитяча книжка, створена українською авторкою Юлією Вротною та ілюстраторкою Марією Івановою.

Місія книжки — навчити малят основ інтернет-безпеки. Книгу створили найбільше українське видавництво дитячої літератури «Ранок» та мережа магазинів товарів для дітей E.PIC в «Епіцентрах».

Дракосики обрані головними героями казкової оповіді не випадково. В E.PIC розповіли їхню історію. Читайте також: Зимова магія у книжках: п’ять різдвяних історій для всієї родини 10 гривень від кожного проданого примірника «Дракосиків» першого накладу спрямують на закупівлю книжок для Центральної дитячої бібліотеки ЦБС Новобаварського району Харкова. Читайте також: В Україні з’явилася книжкова премія дитячих книжок, які популяризують гуманне ставлення до тварин Авторка Юлія Вротна зазначила, що книжка не лише красива, але й корисна для дітей в освітньо-виховному аспекті.

На прикладі дракосиків Кіри, Леї, Вінні та Річі книжка зачіпає тему безпеки дітей в інтернеті, критичного мислення та протидії фейкам (дезінформації).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA