мужчины жизнь друзья

WoMo-книга: Пройти крізь стіни

Сейчас читают: 926
womo.ua

Що ви знаєте про мистецтво перформансу? Виявляється, що це дуже цікавий, незвичайний і концептуальний вид мистецтва. По суті, це уявлення, яке включає в себе чотири основних складових: місце, час, тіло художника і реакцію глядачів на те, що відбувається.

Книжка «Пройти крізь стіни» — це розповідь про життя найбільш знаної художниці Марини Абрамович, котра працює в жанрі перформансу, сповнена страху, болю, виснаження, небезпеки та безкомпромісного прагнення розширювати межі емоційних і духовних досвідів.

Її творчість — це виклик статичному визначенню мистецтва та традиційній ролі митця. І ця книга дає відповіді про її мистецтво, про її дивні, іноді небезпечні, перформанси.

Переклад українською здійснив письменник і куратор мистецьких проектів Олександр Михед. Дизайн і верстку зробив Микола Ковальчук, провідний спеціаліст у сфері книжкового дизайну та шрифтів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA