Пилип Власов Нео Пилип Власов

We're not limited by geography: команда Vogue UA провела серію зустрічей з європейськими партнерами

Сейчас читают: 238
vogue.ua

Кожен з нас сьогодні бореться на своєму фронті. З першого дня повномасштабного російського вторгнення команда Vogue UA поставила перед собою кілька важливих цілей – висвітлення ситуації в Україні, створення практичного контенту для наших читачок, які опинилися в абсолютно нових для себе життєвих умовах, а також популяризація української креативної думки у світі.

Про це й не тільки ми і розповіли на зустрічах з нашими європейськими партнерами, які наприкінці червня відбулися в Мілані й Парижі.

Паризька зустріч тривала 28 червня – у День Конституції України. Видавчиня Vogue UA Юлія Костецька нагадала гостям важливий історичний факт, що саме в Україні було прийнято першу в Європі демократичну Конституцію.

Її автором був легендарний Пилип Орлик, син якого згодом став відомим у Франції дипломатом. Від минулого ми потім перейшли до сьогодення та майбутнього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA