женщины дети благотворительность

Придбай улюблений б'юті-засіб та допоможи тим, хто потребує цього найбільше

Сейчас читают: 126
cosmo.com.ua

Великдень — найсвітліше та найтепліше свято року. У цей день важливо привітати найрідніших, приділити увагу родині, а ще — потурбуватись про тих, кому у житті пощастило менше, ніж нам.

Компанія Starlit Group вирішила почати саме з останнього та запропонувати тобі долучитись до надважливої благодійної ініціативи: 10% від кожного проданого засобу Medik8, Revitalash, Perricone MD, Lova Skin та Cosmetics 27 з 30 квітня по 7 травня будуть перераховані тим, хто потребує цього найбільше — покинутим дітям та сім`ям, що опинились на межі виживання, безпритульним та людям похилого віку.

Ти можеш стати благодійником, просто придбавши улюблений засіб, а можеш допомогти напряму: фонд “Я майбутнє України” опікується дітьми та жінками, що потрапили у складну життєву ситуацію, має притулок для таких сімей, медіа-проект Suka zhizn допомагає безпритульним людям, а соціальний проект Starenki підтримує людей похилого віку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA