Горох польза и вред

Чим корисний нут, і кому його варто побоюватися

Сейчас читают: 947
liza.ua

Турецький горох нут — це давно улюблена страва для адептів здорового харчування. З нього готують хумус, фалафель, а також він володіє більш насиченим і густим смаком, ніж вже відомі нам горох і квасоля.Так що ж це таке — нут?

Скільки в ньому калорій і як його правильно їдять? Про все розповімо в нашій новій статті.Нут — це великий горошок, який також називається «турецький горох» або «баранячий горох».

Сьогодні цей продукт як ніколи актуальний, не тільки серед тих, хто знає багато складних слів про корисне харчування і дієти, але і серед обивателів, що не особливо звертають увагу на ЗСЖ.Нут займає не останнє місце не тільки в здоровому раціоні!

На столах у гурманів і любителів добре поїсти він теж вітається завдяки своїм смаковим якостям.Уже заінтригована? Знайоммось з цим продуктом ближче.Склад цього продукту вразить тебе своєю насиченістю, адже саме завдяки йому нут вибирають в головні здорові продукти.Калорійність нуту — 378 кілокалорій на 100 г.Також на сто грамів цього продукту

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA