Нео

Втілюємо ідеї макіяжу з TikTok: що для цього знадобиться

Сейчас читают: 742
beauty.ua

Зокрема, йдеться про ідеї макіяжу популярних TikTok-блогерів, які тестують у всьому світі дорослі та юні дівчата. Теж хочете спробувати зробити такий мейкап?

Тоді читайте статтю, адже у ній розповідаємо про основні тренди та те, що знадобиться для їхнього втілення у життя.Ідеальне сяйливе обличчя й ніякого фотошопу та фільтрів!

Блогерки з TikTok наочно демонструють, як приховати недосконалості та досягнути неймовірного результату. Щоб створити шкіру як у жінок з обкладинок глянсових журналів, знадобиться професійна косметика:Ці засоби потрібно нанести точково, а потім ретельно розтушувати за допомогою спонжа, кушона чи пальцями.

Далі — черга тонального засобу. Його м’яко змішують пензелем з іншими засобами прямо на обличчі. Такий незвичний спосіб виконання мейкапу чимось нагадує художника та його палітру, тільки у якості палітри та полотна — ваше обличчя!Виразні стрілки стали візитною карткою багатьох голлівудських зірок, популярних співачок, всесвітньо відомих моделей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA