Нео

Все, що відомо про другий сезон серіалу «І просто так…»

Сейчас читают: 413
vogue.ua

Поціновувачі «Сексу у великому місті», радійте: Керрі, Міранда, Шарлотта та інші повертаються для другого сезону сеіралу "І просто так. . . ".

Поки ми чекаємо його вихід, ось все, що ми знаємо наразі. Якщо коротко, то: стильне, яскраво перезавантаження «Сексу у великому місті» повертається з другим сезоном – і ми знов побачимо Керрі Бредшоу, Міранди Гоббс і Шарлотти Йорк Голденблат.

Ймовірно, новий сезон буде наповнений космосом, подкастингом і катастрофічними побаченнями. Підтверджено, що Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон та Крістін Девіс повернуться у другому сезоні.

У тизері, опублікованому в офіційному Instagram-акаунті And Just Like That, також помітили Ніколь Арі Паркер у ролі Лізи Тодд Векслі, Саріта Чоудхурі в ролі Сіми Патель, Маріо Кантоне в ролі Ентоні Марентіно, Карен Піттман у ролі доктора Нія Воллес і Сара Рамірес у ролі Че Діаз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA