знаменитости

Дженніфер Еністон з'явилася у вінтажній сукні з серіалу «Друзі»

Сейчас читают: 916
vogue.ua

Культовий серіал «Друзі» хоч і закінчився 18 років тому, проте образи із шоу досі виглядають актуальними. Так, Дженніфер Еністон днями поділилася фотографією зі своїм стилістом та другом Крісом Макмілланом у сторіз у Instagram, а пізніше і сам стиліст виставив фото з акторкою.

Родзинкою знімка стала чорна сукня з мереживними вставками, яку героїня Кортні Кокс Моніка носила у 22-му епізоді під назвою The One Where Rachel Is Lat восьмого сезону серіалу.

Вперше ця серія вийшла в ефір 2002 року. Дженніфер вирішила повторити знаменитий образ і зробила декілька фото, чим викликала бурю позитивних емоцій у фанів.

Нагадаємо, ще в жовтні 2019 року Еністон зізналася, що одним з її улюблених образів із серіалу була ця сама сукня, яку вона залишила собі на згадку після завершення серіалу в 2004 році. «У мене все ще є сукня, яку я взяла з шафи Моніки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA