люди

Яким буде п’ятий сезон серіалу «Корона»

Сейчас читают: 883
vogue.ua

Вже в листопаді Netflix випустять п'ятий сезон "Корони", який покаже розлучення принцессі Діани та принца Чарльза. Розповідаємо все, що відомо про новий сезон.

Головне, що треба знати: наступна частина "Корони" охопить розлучення принца Чарльза і Діани, принцеси Уельської, а також трагічну смерть останньої в 1997 році.

Імельда Стонтон, найбільш відома завдяки ролі Долорес Амбридж у серіалі про Гаррі Поттера, змінить Олівію Колман у п’ятому сезоні. «Мені подобалося дивитися «Корону» з самого початку», — каже Стонтон. «І Клер Фой, і Олівія Колман привнесли щось особливе й унікальне в сценарій творця серіалу Пітера Моргана.

Для мене велика честь приєднатися до такої виняткової творчої команди і довести The Crown до завершення». 30 липня 2021 року Netflix опублікував перше зображення Стонтона в образі в стриманій блузці з бантом і з ниткою перлів на шиї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA